Ester van der Drift

Ik ben in 2001 afgestudeerd als oefentherapeute Cesar, daarnaast heb ik ook de opleiding voor sportmassage gedaan*. In 2003 ben ik de praktijk begonnen die uiteindelijk, samen met de praktijk van Patrick, uitgegroeid is tot Cesartherapie Groenoord (2006). Na diverse cursussen, metname op het gebied van 3dmobilisatie ben ik uiteindelijk gespecialiseerd in bekkenklachten.
Ik heb ervaring met vrijwel alle klachten die met het bewegingsapparaat te maken hebben, van reuma tot hyperventilatie, van een hernia tot een nieuwe heup. Het stuk bekkenklachten, zoals bijvoorbeeld bij zwangeren, incontinentie, obstipatie en verzakkingen, heeft bij mij extra interesse.
Het doel wat ik voor ogen heb binnen de therapie is dat mensen hun eigen lichaam beter leren kennen, eigen grenzen leren stellen en zich meer bewust worden van hun eigen houding en bewegingspatroon, zodat klachten en beperkingen verminderd of verholpen kunnen worden.

Ester is lid van de beroepsvereniging VVOCM en staat vermeld in het kwaliteitsregister paramedici. Ook is zij samen met Patrick eigenaar van Cesartherapie Vlaardingen. Ester staat vermeld in het kwaliteitsregister van paramedici en is lid van de beroepsvereniging VvOCM.

*De sportmassage wordt soms als ondersteuning van de oefeningen binnen de therapie ingezet.

ervddrift@cesartherapiegroenoord.nlCaroline den Exter

Ik ben afgestudeerd in 2014 als Oefentherapeut Cesar aan de Hogeschool in Utrecht. In september 2014 ben ik begonnen met werken bij Cesartherapie Groenoord. Ik richt mij met name op het behandelen van ouderen (ook aan huis), zwangerschapsgerelateerde klachten en onverklaarbare lichamelijke klachten (bijv. hyperventilatie, spanningsklachten, fibromyalgie).
Daarnaast behandel ik ook de indicaties die genoemd zijn op de homepage. Mijn doel is om patiënten therapeut te maken van het eigen lichaam zodat een patiënt weet wat nodig is om een klacht gunstig te beïnvloeden. Ik vind het belangrijk dat een patiënt bewust wordt van zijn eigen houding en bewegingen in het dagelijks leven en daarbij zijn grenzen leert kennen  van belasting en belastbaarheid.  Ik hoop u te motiveren in het eigen bewegen.

Caroline staat vermeld in het kwaliteitsregister van paramedici en is lid van de beroepsvereniging VvOCM.

caroline@cesartherapiegroenoord.nlLesley van de Leur

Afgestudeerd in 2015 en sindsdien zelfstandig werkzaam in de praktijk. Lesley is kinderoefentherapeut en houdt zich binnen de praktijk dan ook met name bezig met kinderen. Het leuke aan het behandelen van kinderen is dat ieder kind anders is. Door het grote aanpassingsvermogen kunnen ze snel nieuwe dingen leren en is geen enkele dag hetzelfde. Bewegen is voor kinderen erg belangrijk in de ontwikkeling en Lesley wil de kinderen (weer) plezier in beweging bij brengen.